Vi har ett spännande läge i Skellefteå kopplat till alla investeringar som sker! Den lilla nackdelen med det är att det blir tuffare att förhandla fram bra boende priser, då det i stort sett är fullt på campingen och hotellen.

Vi har ett samarbete med Scandic, men de kan inte just nu ge pris på 4-bäddsrum, utifrån en ”flytande” prissättning. De kan ge pris på 1 och 2 bädds rum. Sen har vi även förutsättningar med Norrhammarskolan och att kunna bo i klassrum på luftmadrass eller dylikt. Campingen och stugorna där, har under hösten varit helt full belagd.

Har även pratat med campingen i Skellefteå och där finns det möjlighet med stugor utan vatten (finns servicebyggnad i anslutning. Där finns 4-bädds, 5-bädds, 6-bädds och 8-bädds stugor. Men än tar de inte emot bokningar på dessa stugor i januari. De återkommer när det är möjligt. Priserna för dessa stugor är mellan 800 kronor (4-bädds stuga) upp till 1 000 kronor per natt (8 bädds stuga). Vi uppdaterar när det är möjligt att boka via campingen och hur gå till väga.

SCANDIC

5-8/1 kan Scandic ge avtalspriser på Enkelrum (890:- ) Dubbelrum (990:- ) så blir flerbäddsrummen utifrån ordinarie priser. Så dessa får ni veta vid förfrågan. Då ringer man in och uppger bokningskod SUNNANÅ så får ni dessa priser. Ring Scandic 0910-75 24 00 för aktuella priser för 4-bäddsrum och eventuell bokning.

NORRHAMMARSKOLAN

Vi väntar fortfarande på besked från Skellefteå kommun för priser per klassrum och natt. Men utgår vi från priserna 2020, så var det 150 kronor per klassrum/natt och en städavgift på 650 kronor som lagen som bodde på skolan aktuell natt delade på. Med andra ord, ca 300-500 kronor om det är 2-4 lag som bor där. Meddela oss i Sunnanå SK (johan@sunnanask.se) om ni vill bo på Norrhammarskolan så hjälper vi till med det praktiska.