Krister Lundgren, Rasmus Bolin och Erik Jansen resonerar om lottningen av Sunnanåcupen.

Under måndagskvällen den 17:e december, så genomfördes lottningen för seniorturneringen i Sunnanåcupen med hjälp av Norran-tv. Det kommer att finnas möjlighet att se delar av lottningen på www.norran.se.

Vi i Sunnanå har efter bästa förmåga försökt ranka lagen och det är både vilken serietillhörighet i fotboll och futsal, som har bidragit till den ranking som blev till slut. Det är 8 damlag och 20 herrlag som är med i seniorturneringen.

Första matcherna kommer att börja spelas fredagkväll den 4:e januari, 20.00. Sen spelas hela gruppspelet klart under lördag den 5:e januari. Slutspelet spelas på söndag den 6:e januari och fyra av damlagen (två bästa i respektive grupp), går till semifinal. På herrsidan så går alla grupp ettorna och de två bästa grupp tvåorna till kvartsfinal. De två sämsta grupptvåorna och de två bästa grupptreorna går till 8-delsfinal. Det innebär att 10 av 20 lag på herrsidan går till slutspel.

Lottningen utföll enligt följande:

Damer grupp A

Myckle IK, Clemensnäs IF, Skellefteå FF, Bureå IF

Damer Grupp B

Sunnanå SK div 1, Kågedalen AIF, Sunnanå futsal, Morön F-19

 

Herr grupp A

Skellefteå FF, Bergsbyn SK, Myckle IK, AFC Galaxy, Sörböle FF

Herr grupp B

Täfteå IK, Rönnskär IF, Byske FF, Burträsk IK, IFK Anderstorp

Herr grupp C

Sunnanå SK, IFK Kalix, Renbergsvattnet IF, Hjoggböle IF, SFF Praktiska gymnasiet

Herr grupp D

IFK Umeå, Morön BK, Medle SK, Robertsfors IF, AFC Sundsvall

 

Spelschemat kommer att uppdateras på cupmate senast torsdag/fredag före jul.